Om oss

Vi är just nu fyra stycken som arbetar på salongen.

YesToLife Beauty grundades 2015. 

Salongen drivs av jessica Hellback som arbetade många år på olika salonger innan hon öppnade sin egen i Åkersberga 2020 vilket blev succé. Sommaren 2023 öppnade vi upp i större lokaler och trivs jätte bra. 

TIDSBOKNING sker via bokadirekt.

TEL & SMS 070-659 29 60 (vi sitter ofta upptagna i behanlingar.)

Önskar du kontakt med oss så finns kontaktuppgifter under varje presentation.

Jessica Hellback

Ägare, Fransstylist, lashlift & browlift stylist, Makeupstylist

Jessica är expert inom lashlift & browlift och där med lagt fransförlängning lite åt sidan pga tidsbrist. Hon har arbetat med lashlift sedan 2016 och browlift från 2018 och fått många utmärkelser för sitt enastående arbete inom lashlift och browlift. Jessica har alltid en individuell plan och lösning för varje kunds fransar och bryn samt väldigt mycket kunskap.
2023 korades hon till svensk mästare för lashlift expert och placerade sig som trea i kategorin browlift expert på SM och nu även domare i dessa kategorier. Som certifierad lärare är Jessica välutbildad och kunnig inom sitt område, hennes passion att arbeta med fransar och bryn men även coacha andra stylister och se dess kreativa förmåga. 

UTBILDNINGAR: Lash&Brow Lift/Lamination, Fransförlängning, LED Fransförlängning,  Hybrid Henna brow.


Elenia Lackman

Auktoriserad Hud-& Spaterapeut

Elenia är auktoriserad Hud-& Spaterapeut, utbildad vid Hudvårdshögskolan IBS of Sweden, 2016-2018. Hon är medlem i SHR och mottog sitt gesällbrev 2018

Elenia är noggrann, har en varm personlighet och bemödar sig om att få sina kunder att känna sig trygga i hennes händer. Hon har flera utbildningar inom vaxning (inkl 10 års arbetserfarenhet), klassisk pedikyr och manikyr, lash/brow lift, massage och  behandlingar som Prxt33, NBE (radiofrekvens) och microneedling.

Studio Elenia grundades 2017 med målsättningen att bidra med välmående till de som vill ha lite egentid."

Hos Elenia få du som kund en professionell behandling och hennes mål är att kunderna ska känna sig väl omhändertagna och lämna salongen nöjda och med ett bra resultat.


Johanna Mering

Makeup & hårstylist, Lash & browlift stylist

Johanna är kreativ och har ett öga för färg och form. Makeup och styling är hennes grej, därför passar hon perfekt som Makeupartist.

Johanna är lugn och noggrann hon låter alltid kunden få en behaglig och lugn stund.

Irma Svennberg

Elev under utbildning Lash & Browlift stylist, makeupartist

text kommer